Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Rottespærre

Skulle du være så uheldig at have fået besøg af rotter på din bopæl, arbejdsplads, i sommerhuset - eller andre steder - er der flere forskellige muligheder for at blive problemet kvit. De senere år er der udvikler en række løsninger, der effektivt kan holde rotter på afstand.


Kloaksektionens bestyrelse ønsker som udgangspunkt ikke, at der på sektionens hjemmeside skal være links og henvisninger til flere specifikke producenter. Dette er blandt andet begrundet i, at sektionen ikke vil fremhæve nogle producenter og grossister samt deres produkter og måske derved udelukke andre.

Samtidig er sektionsbestyrelsen af den overbevisning, at I som sektionsmedlemmer på ”jeres” organisations hjemmeside skal have mulighed for, at få hovedparten af oplysninger der er relevante for at drive en kloakvirksomhed.

Disse overvejelser, samt den senere tids omtale i medierne om de tiltagende problemer med rotter i kloakkerne - et problem, der næppe mindskes i fremtiden - har betydet, at Kloaksektionens bestyrelse har besluttet at henvise til hjemmesider, der forhandler rottespærre.

Listen er ikke udtømmende og endvidere ikke et udtryk for sektionens holdning til kvaliteten af de oplistede produkter.

Endvidere er brugen af rottespærre ikke et udtryk for, at Kloaksektionen ikke mener, at der er andre måder at komme eventuelle rotteproblemer til livs.

Du kan læse mere om rottespærre og diverse produkter ved at klikke på et af nedennævnte links.


Kloaksikring

Wavin

Lauridsen Handel - Import A/S

Brødrene Dahl a/s